Esküvő szervezés

Amit megálmodtatok, mi megvalósítjuk.

Kedves Jegyespár! Mindenkinek van egy álomképe az esküvőjéről, és felmerül a kérdés, hogy ...

Miért érdemes ennek megvalósítását szakemberre bízni?

  • Az esküvőre/party-ra készülődő családnak/közösségnek nem kell a szétszórva elhelyezkedő szolgáltatókat egyenként felkutatnia, hanem kényelmesen,- minden tekintetben optimalizáltan a mi szervezésünk által bonyolódhat le a rendezvény.
  • Az ünneplő család válláról levesszük, a catering, a csokrok/virágok, a nyomdai munkák, a járművek, a zenekar, a stylist, a dekoráció, a videofelvétel, a vőfély, a ceremóniamester, és egyéb kiegészítők összhangjának megteremtését.
  • Magam 12 évig dolgoztam menyasszonyi ruha szalonok tulajdonosaként, ezért nagy rutinnal tudok segíteni a jegyespárhoz illő legszebb ruha, fejdísz, ékszerek kiválasztásában, a tanácsadásban és a stylist-ben is.
  • Mindezt jóval kisebb költséggel, az igényekhez és a pénztárcához igazítva egy kézből oldjuk meg.
  • A házasságkötések, a családi- és céges rendezvények-, ünnepi alkalmak színvonalas lebonyolításához mindent szolgáltatok.
  • Amikor első alkalommal megismerkedünk Veletek, felmérjük, átlátjuk azonnal az elképzeléseiteket.
  • Az első beszélgetésünk után egy személyre szabott ajánlatot kaptok majd tőlünk, és indulhat is a közös munka.

Egyedi tervezésű menyasszonyi ruha kollekciónk

Saját tervezésű ruháink között egyaránt találtok egyszerű és díszes, királynős ruhákat.

Magam 12 évig dolgoztam menyasszonyi ruha szalonok tulajdonosaként, ezért nagy rutinnal tudok segíteni a jegyespárhoz illő legszebb ruha kiválasztásában, tanácsadásban és a stylist-ben is.

Esküvői táncokatatás

Ha az esküvőtökön tánccal szeretnétek meglepni a násznépet, akkor ez az egyik legszebb és legmaradandóbb élmény lesz nektek és nekik is. Nemcsak az előadás miatt érdemes megtanulni egy-egy táncot, hanem a felkészülés is izgalmas.

Nyitótáncként és/vagy az éjféli gyertyafénytáncnak angol vagy bécsi keringőt érdemes választani. Emellett pedig előadhattok más táncot is, ami lehet elegáns, szenvedélyes vagy humoros. Annak javasoljuk, aki a keringő mellett még egy kis különlegességgel is meg szeretné örvendeztetni a közönséget.

Lovas postakocsi szolgálat az esküvőkön

Esküvői lovasszolgáltatásaink keretében az előre megrendelt esküvői hintót a rendezvény helyszínére szállítjuk.

A lovashintós fotózáshoz lehetőség van már a rendezvény előttre kérni a hintót, ezáltal több idő marad a fotós részére  a hintó esetleges beállítására, amennyiben szükséges. A esküvői lovas nászmenet megrendelése esetén a násznépet lovaskocsikkal szállítjuk a templomba vagy éppen a vacsora helyszínére.

Image